Mazare scazuta cu piept de pui

de sandytza in Pui, 9 Iun 2009 | 20755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura de boia
  • 500 gr mazare
  • 3-4 linguri faina
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare scazuta cu piept de pui:

Se prajeste ceapa in ulei, cand s-a rumenit se adauga boiaua si pieptul de pui taiat bucatele. Se amesteca si se adauga apa pana se acopera. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert.Cand carnea este aproape fiarta se adauga mazarea .Separat intr-un bol se prepara ingrosala : se amesteca faina cu laptele treptat apoi se adauga smantana.Se toarna totul in cratita peste carnea si mazarea fiarta si se mai lasa pe foc 2-3 minute amestecand din cand in cand.La sfarsit se adauga patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare scazuta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt